Kestrel ® Könyvtár


Kestrel Szabadidős Alkalmazás

Téli Sportok
A hó állapota percről percre változhat. 2006- ban a Ketrel, mint az Amerikai Olimpiai Biatlon Csapat hivatalos támogatója, segített a csapatnak a megfelelő felszerelés kiválasztásában a torinói pályákon.Minden Kestrel készülék rendelkezik külső hőmérséklet érzékelővel, ami könnyedén képes a hó hőmérsékletének mérésére. egyszerűen csak dugja a hóba. A Kestrel 3500 és 4000 teljeskörű hordozható időjárás megfigyelő műszerek, melyek automatikusan mérik a levegő hőmérsékletét, nedves hőmérsékletet, relatív páratartalmat, hőérzetet és barommetrikus nyomást. Ez által adatokat szolgáltat a hóágyúzáshoz a helyszínen, informálhatja a sítúra résztvevőit a pillanatnyi kondíciókról és segíti a sípálya felügyelők munkáját.
Vitorlázás és Hajózás
A Kestrel család 10 olyan műszerrel is rendelkezik amely ideális kiegészítői a nagyobb hajók fedélzeti időjárás állomásainak, illetve önállő időjárásjelző műszerként funkcionálhatnak kisebb hajókon. Használja a Kestrel 1000-et a szélsebesség megállapításához a vitorla beállításához, vagy válassza a Kestrel 4000-et teljeskörű meteorológiai megfigyeléshez, adatok tárolásához és a képernyőn megjelenő barommetrikus nyomás változás segít önnek a kialakuló viharok előrejelzésében. Ráadásul minden Kestrel műszer vízálló és a felszínen marad.
Sárkányrepülés, Ejtőernyős Sportok és Hőlégballonozás
Ezen sportok mindegyikét erőteljesen befolyásolja a szél. A Kestrel 1000 a legegyszerűbb módja a szélsebesség, maximális széllökések és átlag szélsebesség megállapításának, míg a Kestrel 2500 a magasság és nyomás megállapításának olcsó eszköze. A Kestrel műszerek vízállók, lapátkerekeik könnyedén cserélhetők és a hozzájuk tartozó tok éveken át megóvja a műszert. Mind e-mellett 5 év garanciával rendelkeznek.
Túrázás, Kempingezés, Hegymászás
A szabadban a civilizációtól távol töltött tevékenységek során különösen fontos, hogy kellő információval rendelkezzünk az időjárás alakulásáról, így elkerülhetjük, hogy a viharok felkészületlenül érjenek bennünket. A Kestrel műszerek ideálisak a feladatra, csúsztassa hátizsákjába, vagy vágja zsebre, és mindig rendelkezésére áll egy meteorológus amíg úton van. A barommetrikus nyomás és a harmatpont adatai segítenek megállapítani az időjárás alakulását. A hőérzet és hő terhelés adatok pedig a lehetséges hosszútávú veszélyekről figyelmeztetnek. A Kestrel 4000 nagyteljesítményű adatrögzítője és a számítógépes interfész lehetővé teszik az információ naplózását tárolását vagy küldését. A Kestrel műszerekkel mindig meggyőződhet róla, hogy az idő alkalmas-e szabadidős tevékenységéhez.
Wind Szörf és Más Vitorlás Vizisportok
A helyi időjárás jelentés nem sokat segít ha a wind szörf vagy más szeles vizi sport az ön szenvedélye.Ott van szüksége a szélsebesség adataira ahol éppen sportolni szeretne. A Kestrel 1000 a legolcsóbb megoldás a pontos gyors szélsebesség mérésre. Könnyű, kicsi, vízálló és védőtokkal is rendelkezik. Ha a víz hőfokára is kíváncsi, a Kestrel 2000 azonnal megmutatja a víz és levegő hőmérsékletét. Nem süllyed el ha vízbe ejti, és ha netán megsérül, a lapátkereket pillanatok alatt kicserélheti.
Evezés
Evesős sportoknál hasznos lehet a víz hőmérséklet adatok és a szél sebességének ismerete. erre a Kestrel 2000 a tökéletes eszköz. Csatolja a pillekönnyű Kestrelt a mentőmellényéhez, és folyamatosan tájékozódhat az adatokról mindegy hová evez. Ha nagyobb útnak vág neki, a Kestrel 3500 és 4000 tájékoztatja az időjárás változásairól és közelgő viharokról. Minden Kestrel kompakt, könnyű és vízálló.
Repülés
Akár magánrepülővel repül akár helikopterrel, kisrepülővel vagy vitorlázóval, kulcsfontosságú az időjárás ismerete le és felszálláskor. A Kestrel elnöke, versenyszerű vitorlázó repülő, tudása visszaköszön minden Kestrel műszeren. A pilóták akik kevésbé fejlett helyekre repülnek, különösen fogják értékelni a Kestrel 4000 szélsebesség, magasság, barommetrikus nyomás és levegő sűrűségének megfelelő magasság mérési képességét.