Kestrel PC Interfész

Áttekintés

A Kestrel Interfész és Kommunikációs Szoftver segítségével adatokat tölthet fel a hosszú távú tárolás, elemzés, vagy részletes táblázat készítés érdekében. A 2007-ben piacra dobott Kommunikációs Szoftver rendkívül könnyen használható, segítségével a felhasználó könnyedén áttekintheti, elemezheti és tárolhatja adatait.

Csatlakoztassa Kestrel műszerét akár soros porton akár USB csatlakozón keresztül a számítógéphez és a szoftver automatikusan felismeri a készüléket, és feltölti az adatokat.

A csomag tartalmazza az Interfész bölcső egységét, a szükséges kábeleket, és a szoftvert tartalmazó CD-t.

Adatletöltés

A Kestrel Interfész révén elektronikus adatnaplót készíthet, segítségével az adatok gyorsan letölthetőek elemzés céljából, a szoftver jóvoltából az adatok könnyen táblázatokba és grafikonokba rendezhetőek, vagy hosszútávon eltárolhatók, más alkalmazás használata nélkül.

Adat Grafikon Készítés

A teljes adatnapló, vagy kiválasztott részei egyetlen gombnyomásra grafikonba rendezhetőek.

Adattörlés

Az Interfész lehetővé teszi a Kestrel műszer adattárolójának törlését, és a műszer órájának összehangolását a számítógép órájával és naptárjával.

Számítógépes Követelmények


PC kompatibilis, Windows 3.1 vagy annál újabb verzió, bluetooth, soros port, USB vagy USB/soros port átalakító, 4MB memória és 1.4MB tárhely.